Вдало [дуже i не дyжe]

Грудень 28, 2009

Нові правила роботи

Filed under: Смішне — Marko @ 3:25 pm

Особисті дні

Кожен працівник має 104 особистих днів у році. Вони називаються Субота і Неділя.

Відпустка

Всі працівники будуть йти у відпустку одночасно. Відпускні дні: 1 Січня, 8 Березняі і 1 Травня.

Відсутність з приводу трауру

Це не причина пропускати роботу. Ви нічим не зможете допомогти померлим друзям, родичам і колегам. В окремих випадках, якщо ваша присутність все таки необхідна, то похорон має бути проведений ввечері, а ми будемо люб’язні дозволити вам працювати в обідню перерву, щоб ви могли піти на годину раніше.

Відсутність у зв’язку з власною смертю

Може бути причиною відсутності. Однак ви повинні попередити нас за два тижні, щоб встигнути навчити нового працівника.

Відвідування туалету

Встановлено, що співробітники втрачають занадто багато часу на відвідування туалету. Надалі ми введемо відвідування за алфавітом. Працівники з призвіщем на букву “А” будуть йти в туалет з 08:00 до 08:20, на “Б” – з 08:20 по 08:40 і т. д. Якщо ви не змогли використати свій час, чекатимете наступного дня. В екстренних випадках можете мінятися з колегою, однак необхідний письмовий дозвіл всіх начальників. Додатково вводиться трихвилинне обмеження на користування кабінкою. По закінченні трьох хвилин ви почуєте сигнал, туалетний папір втягується в коробку, двері відчиняються і вас буде сфотографовано автоматичною фотокамерою. У разі повторного порушення, фотографія буде опублікована на стінгазеті.

Перерва на обід

Худі працівники мають 30 хв. на обід. Нормалним людям досить 15 хв. перекусити. Товстунам хватить і 5 хв. щоб випити коктейль і таблетки для схуднення.

Спасибі за роботу у наші компанії! Ми робимо все можливе для вас. Однак усі питання, коментарі, побоювання, занепокоєння, скарги і пропозиції можуть бути спрямовані у будь-яке інше місце.

Приємної роботи!

Прокоментуй! »

Коментарів поки що немає.

RSS-канал коментарів цієї публікації. TrackBack URL

Залишити коментар

Пробачте, щоб відправити коментар, маєте увійти в систему.

© 2015-2024, Вдало [дуже i не дyжe] | Hosted by How-El.se? and Name.ly using 100% renewable energy | Sign in | Sign up